Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

Остало

osmbanner1

Хуманитарна помоћ

ПУ “Радосно детињство“ Нови Сад почетком октобра организовала је хуманитарну помоћ за манастир Света Петка изворска код Параћина. Наиме, у овом манастиру налази се јединствено прихватилиште у Србији за болесну и напуштену децу и одрасле у коме тренутно борави 88 аутистичних, непокретних и ментално ометених особа, о којима брине 10 монахиња манастира Света Петка.

ПУ“ Радосно детињство“ Нови Сад уз помоћ деце, родитеља и запослених, уз мотивацију, вољу и организацију свих запослених сакупило је око 4 - 5 тона хране, кућне хемије, одеће, обуће и осталих потрепштина које су неопходне за живот ових људи.

Помоћ је дистрибуирана у четвртак 17.10.2019. године, 9 наших колега и колегиница су је доставили и упознали се са комплетном ситуацијом и животом ових људи и храбрих монахиња које брину о њима.

Захвалност ових дивних људи је велика, срећа и љубав на њиховим лицима показала нам је да смо урадили једно огромно хумано дело. Овим поступком показали да смо  Установа и заједница која је спремна и способна да помогне онима којима је помоћ најнеопходнија.

Захваљујемо се деци, родитељима, свим добрим људима који су учествовали у овом дивном хуманом делу. Овим чином смо показали деци да можемо бити добри узори и модели који поседују оно најбитније, а то је људскост.

Велико хвала!

1234567891011121314151617

Овде можете преузети документацију за упис.

Упис - документација

Јавне набавке

Преузмите документацију за јавне набавке. Конкурсна документација...

Јавне набавке

Ликовна радионица

Инструктивни рад са васпитачима у Радионици на неговању визуелног мишљења реализује се и кроз личну праксу самих васпитача

Ликовна радионица

Од 01.09.2019. године Предшколска установа "Радосно детињство" Нови Сад примењује Основе програма предшколског васпитања и образовања у свим васпитним групама, а на основу Правилника о основама програма предшколског васпитања и образовања ("Сл.гласник РС" - Просветни гласник, бр. 16/2018 од 17.09.2018. године).

Године узлета

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава

Палчица - Сликовница Предшколске установе Радосно детињство на београдском сајму књига.

Сликовница Палчица