Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Остало

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Центар за рани развој

ЦЕНТАР ЗА РАНИ РАЗВОЈ
Програм подршке деци која нису уписана у
ПУ ''Радосно детињство'' Нови Сад и њиховим породицама


Центар за производњу знања и вештина у партнерству са ПУ ''Радосно детињство'' Нови Сад, као резултат интерсекторске сарадње која је остварена у оквиру Новосадске мреже за децу, од октобра 2015. године  креће са реализацијом програма Центар за рани развој. Циљ ове сарадње је омогућавање деци која нису уписана у новосадске вртиће приступ квалитетним образовним програмима у раном узрасту, те припрему за касније укључивање у систем предшколског васпитања и образовања.

Радионице у оквиру Центра за рани развој  намењене су деци узраста од 1 до 5,5 година која нису уписанa у вртиће предшколске установе и њиховим родитељима.

Прва радионица почиње у среду 14.10.2015. године у вртићу ''Гуливер''Бате Бркића 1/а

Термини радионица:
Понедељак и среда од 17.30 до 19.00 часова,
Место одржавања:
Вртић ''Гуливер''Бате Бркића 1/а


Програм Центар за рани развој је током школске 2014/2015. године пилотиран у Новом Саду, у организацији Центар за производњу знања и вештина у сарадњи са УГ Родитељ и подржан је од стране УНИЦЕФ-а.  Циљ програма је био подршка раном развоју деци узраста од 0 до 6 година која нису уписана у новосадске вртиће, као и њиховим породицама које нису укључене у било који други облик системске подршке.
Учешће у програму се не наплаћује, а  упис је могућ током целог трајања програма, за ову школску годину, а то је 31.мај 2016. године.
За учешће у програму, потребно је да се пријавите путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,
као и предходна најава вашег присуства пред сваку радионицу, такође путем мејла или наше FB странице. Како је то изгледало током предходног циклуса радионица у Центру за рани развој,  можете погледати на нашој FB страници Ranirazvoj dece Novi Sad
Програм Центра за рани развој реализује Центар за производњу знања и вештина у сарадњи са
ПУ ''Радосно детињство'' Нови Сад

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава