Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Стручна јединица

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Олимпијске игре

Као и претходних година, тако се и ове године одржавају традиционалне олимпијске игре у ПУ "Радосно детњство" Нови Сад, на нивоу вртића,  педагошких јединица и Установе, у организацији стручних сарадника за физичко васпитање.

У вртићу "Чуперак" су се 29.3.2016. године одржале олимпијске игре на нивоу II педагошке јединице, које је организовао Милан Репац, стручни сарадник за физичко васпитање. Учествовале су припремне групе из врића: "Бубамара", "Видовдански звончић", "Чуперак", "Веверица" и "Вилењак". Такмичили су се у пет игара, а победила је припремна група из вртића "Чуперак" и тиме се квалификовала за завршне олимпијске игре на нивоу Установе.

1 Small2 Small3 Small4 Small

У III педагошкој јединици су се олимпијске игре одржале 30.3.2016. године у вртићу "Палчица", које је организовао стручни сарадник за физичко васпитање Милан Репац. Учествовале су припремне групе из вртића: "Златна рибица", "Палчица" и "Весели возић". Такмичили су се у пет игара. Победила је припремна група из вртића "Палчица" чиме се квалификовала за завршне олимпијске игре на нивоу Установе.

5Small6 Small7 Small8 Small9Small11 Small12Small13 Small14Small15Small16Small

Овде можете преузети документацију за упис.

Упис - документација

Јавне набавке

Преузмите документацију за јавне набавке. Конкурсна документација...

Јавне набавке

Ликовна радионица

Инструктивни рад са васпитачима у Радионици на неговању визуелног мишљења реализује се и кроз личну праксу самих васпитача

Ликовна радионица

Од 01.09.2019. године Предшколска установа "Радосно детињство" Нови Сад примењује Основе програма предшколског васпитања и образовања у свим васпитним групама, а на основу Правилника о основама програма предшколског васпитања и образовања ("Сл.гласник РС" - Просветни гласник, бр. 16/2018 од 17.09.2018. године).

Године узлета

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава

Палчица - Сликовница Предшколске установе Радосно детињство на београдском сајму књига.

Сликовница Палчица