Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Ликовна радионица

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: uprava@predskolska.rs

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Отворена изложба дечијих радова "Музејски детектив"

У суботу 27.фебруара 2016. године у Спомен-збирци Павла Бељанског свечано је отворена изложба дечијих радова насталих током реализације едукативног програма „Музејски детектив“.

Поставку чине експонати рађени у Ликовној радионици техником вајања, (фигуре и рељефи израђени од глине која је потом печена у керамичкој пећи, и предмети направљени  од глинамола, дас масе и пластелина) као и цртежи настали у току посете галерији.
У програму је учествовало дванаест група деце припремно предшколског узраста из једанаест вртића, са васпитачима и стручним сарадницима, ликовним педагозима наше Установе. У Ликовној радионици са децом и васпитачима радили су Викториа Чикош, Јелена Тишма, Драган Јајић, Душан Басара и Бојан Станков, а у Спомен-збирци Павла Бељанског наш кустос била је Милица Орловић Чобанов.
Током трајања изложбе, у оквиру обележавања 8. марта планиран је програм Мами на дар који подразумева посету деце са мамама, при чему деца преузимају улогу кустоса и водича кроз сталну поставку Спомен-збирке и поставку изложбе њихових радова. Планирана је и едукација васпитача и упознавање са програмом који се припрема за следећу годину.

Изложба траје до 20.марта 2016.године и можете је посетити од среде до недеље од 10 00-18 00 часова а четвртком од 13 00-19 00 часова.

01 Medium1 Medium2 Medium3 Medium4 Medium5 Medium6 Medium8 Medium9 Medium11 Medium

Овде можете преузети документацију за упис.

Упис - документација

Јавне набавке

Преузмите документацију за јавне набавке. Конкурсна документација...

Јавне набавке

Ликовна радионица

Инструктивни рад са васпитачима у Радионици на неговању визуелног мишљења реализује се и кроз личну праксу самих васпитача

Ликовна радионица

Од 01.09.2019. године Предшколска установа "Радосно детињство" Нови Сад примењује Основе програма предшколског васпитања и образовања у свим васпитним групама, а на основу Правилника о основама програма предшколског васпитања и образовања ("Сл.гласник РС" - Просветни гласник, бр. 16/2018 од 17.09.2018. године).

Године узлета

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава

Палчица - Сликовница Предшколске установе Радосно детињство на београдском сајму књига.

Сликовница Палчица