Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Ченејска 50 - Бубамара

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Донација Новак Ђоковић фондације и банке Интеза вртићу "Бубамара"

Вртић ''Бубамара'' је имао ту част да у среду 27.04.2016. свечано отвори своје ново игралиште и фискултурну салу захваљујући више него великодушним донацијама фондације ''Новак Ђоковић'' и банке  Интеза.

Донација вредна 19.000 евра била је намењена за реновирање фискултурне сале објекта ''Бубамара'', старог 40 година, као и за изградњу мултифункционалног терена за неколико спортова у дворишту вртића, као што су тенис, мали фудбал и кошарка. Осим тога, на игралишту могу да се раде и различите вежбе. Сви запослени, родитељи, а највише деца вртића дочекали су са великом радошћу ову новину до тад невиђену у новосадским вртићима. Фискултурна сала је реновирана, опремљена новим реквизитима и постала је веома пријатно место за вежбање. Фондација ''Новак Ђоковић'' је, будући специјализована за рани развој деце, зналачки опремила салу изузетно квалитетним спортским реквизитима. У дворишту вртића су постављена играла за децу: љуљашке, клацкалице, вртешка. Отварању су присуствовали, уз бројне госте и новинаре, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директор ПУ ''Радосно детињство'' Мирјана Ђурђев. Свечани програм са децом, којим је отварање обележено, зналачки је припремила Славица Бабин, руководилац вртића. Она је и највише заслужна за све ове догађаје јер је пре 2,5 године писала пројекат за реновирање вртића, којим је учествовала на конкурсу Фондације.   После програма, деца припремних група су, уз асистенцију Репац Милана стручног сарадника за физичко, демонстрирала употребу нових реквизита. Атмосфера је била веома пријатна и свечана, а после програма гости су позвани на мали банкет.

IMG 3924 MediumIMG 3946 MediumIMG 4039 MediumIMG 4044 MediumIMG 4055 MediumIMG 4066 MediumIMG 4073 MediumIMG 4076 MediumIMG 4079 Medium

Сродни чланци

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава