Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Висарионова 4а - Веверица

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Lego bajka

Drugari iz vrtića Veverica bivši predškolci, a sada školarci osvojili su nagradu "Kreativnog centra" u drugoj kreativnoj radionici "PRIČAMO LEGO®  BAJKE" za LEGO® bajku sa najviše kockica.


U toku maja i juna 2017. godine su drugari uz svoje vaspitačice Slavicu Cupać i Snežanu Bogdanović osmislili bajku, inspirisani pripemama za završnu predstavu "Kapetan Džon Piplfoks" D. Radovića i mnogim drugim bajkama uz koje su odrastali. Kreirali su različite likove i osmislili radnju, zajedno su pravili scenografiju i danima se igrali u maštovitom svetu LEGO® kockica. Zatim su sve scene fotografisane i putem LEGO® Visualizer softvera obradjene i poslate na konkurs u formi stripa.
Ove godine je žiri Kreativnog centra dodelio 5 prvih nagrada od kojih je jedna vredna nagrada pripala upravo Vevercima.
13. 12. 2017. godine je uručena nagrada u vrtiću "Veverica". Posetio nas je g. Dejan Begović, izvršni direktor "Kreativnog centra" koji nam je poželeo još mnogo igre  LEGO® konstruktorima i još nagrada na budućim konkursima. Tada je snimljen i kratak prilog o učešću Veveraca u projektu LEGO® education kao i o igri i prenošenju saznanja i iskustava na sledeće generacije dece.
I deca i vaspitači su uživali u celom procesu izrade "Mornarske bajke" - bajke sa najviše LEGO® kockica.

1 Medium2 Medium3 Medium4 Medium5 Medium6 Medium7 Medium

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава