Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Народног фронта 42 - Маслачак

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: uprava@predskolska.rs

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Завршни концерт дечјег хора "Маслачак"

18.04.2019.године с почетком од 17.00 часова, у сали вртића ''Маслачак'', одржан је Завршни концерт хора ''Маслачак'' у оквиру реализације посебног-специјализованог програма у области музичког васпитања деце на нивоу Установе.

У току радне године , деца су под вођством Јасне Нешић стручног сараднике педагога музичког васпитања, припремила и реализовала више песама поводом обележавања празника и еколошких активности.

Овај програм су у виду мини-концерата, у више наврата презентовала својим другарима у вртићу. Завршни концерт је био намењен родитељима како би имали прилику да сагледају постигнуто. Концерт је реализован у сарадњи са родитељима Даницом Зрнић(виолина) и Дејаном Матићем(гитара)

Том приликом је , на моје и велико задовољство деце, хор ''Маслачак'' добио  поклон мајице за сву децу из хора. За овај поклон дугујемо велику захвалност гђи Даници Зрнић и њеној породици.

Концерт је успешно реализован и изузетно похваљен у присуству многобројне публике.

1234

Овде можете преузети документацију за упис.

Упис - документација

Јавне набавке

Преузмите документацију за јавне набавке. Конкурсна документација...

Јавне набавке

Ликовна радионица

Инструктивни рад са васпитачима у Радионици на неговању визуелног мишљења реализује се и кроз личну праксу самих васпитача

Ликовна радионица

Од 01.09.2019. године Предшколска установа "Радосно детињство" Нови Сад примењује Основе програма предшколског васпитања и образовања у свим васпитним групама, а на основу Правилника о основама програма предшколског васпитања и образовања ("Сл.гласник РС" - Просветни гласник, бр. 16/2018 од 17.09.2018. године).

Године узлета

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава

Палчица - Сликовница Предшколске установе Радосно детињство на београдском сајму књига.

Сликовница Палчица