Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

Алексе Шантића 32 - Сунцокрет

osmbanner1

"Свако од нас је јединствен, заједно смо право ремек дело"

ПРИРЕДБА ЗА МАМЕ И ПОРОДИЦУ У МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ
Вртић „СУНЦОКРЕТ“, средња узрасна група, васпитачице: ЈЕЛЕНА ВУКАС И ДРАГАНА КУЛАЧАНИН


Под  слоганом „Свако од нас је јединствен, заједно смо право ремек дело“, у среду 01. Марта 2017. у холу Музеја Војводине, малишани из вртића „Сунцокрет“ са својим васпитачицама извели су пригодан програм посвећен породици и празнику који нам предстоји  (8. Март, међународни дан жена). Овај програм је резултат  процеса васпитнообразовног рада са децом, сарадње са родитељима и сарадње са друштвеном средином и свакако је изазвао велико одушевљење код свих присутних, а ту су биле пре свега, маме, затим баке, тате, млађе и старије сестре и браћа и сигурно још понеко из шире породице. Костими за ову прилику биле су мајице које су деца осликала у вртићу у радионици са породицом, а разиграну дружину пратила је на хармоници васпитачица Зорица Николић. Пред крај приредбе у заједничко коло позване су и маме а потом су им деца поклонила пригодне поклоне које су сами цртали а уз помоћ васпитачица у сваком је била цедуља са исказом детета, мами на дар.
Након тога, кустос-педагог Музеја Војводине Ивана Степанов-Тасић, повела је све присутне у обилазак сталне поставке Музеја што је употпунило цео овај догађај.
Јелена Тишма
Стручни сарадник за ликовно

IMG 7067 MediumIMG 7070 MediumIMG 7072 MediumIMG 7073 MediumIMG 7080 MediumIMG 7082 MediumIMG 7086 MediumIMG 7092 MediumIMG 7093 MediumIMG 7098 MediumIMG 7101 MediumIMG 7105 MediumIMG 7109 MediumIMG 7110 Medium

Више из ове категорије Наступ деце у емисији "Зврк" »

Овде можете преузети документацију за упис.

Упис - документација

Јавне набавке

Преузмите документацију за јавне набавке. Конкурсна документација...

Јавне набавке

Ликовна радионица

Инструктивни рад са васпитачима у Радионици на неговању визуелног мишљења реализује се и кроз личну праксу самих васпитача

Ликовна радионица

Од 01.09.2019. године Предшколска установа "Радосно детињство" Нови Сад примењује Основе програма предшколског васпитања и образовања у свим васпитним групама, а на основу Правилника о основама програма предшколског васпитања и образовања ("Сл.гласник РС" - Просветни гласник, бр. 16/2018 од 17.09.2018. године).

Године узлета

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава

Палчица - Сликовница Предшколске установе Радосно детињство на београдском сајму књига.

Сликовница Палчица