Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Остало

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 438, Факс: +381 21 527 547

 

 

Хуманитарна помоћ

ПУ “Радосно детињство“ Нови Сад почетком октобра организовала је хуманитарну помоћ за манастир Света Петка изворска код Параћина. Наиме, у овом манастиру налази се јединствено прихватилиште у Србији за болесну и напуштену децу и одрасле у коме тренутно борави 88 аутистичних, непокретних и ментално ометених особа, о којима брине 10 монахиња манастира Света Петка.

ПУ“ Радосно детињство“ Нови Сад уз помоћ деце, родитеља и запослених, уз мотивацију, вољу и организацију свих запослених сакупило је око 4 - 5 тона хране, кућне хемије, одеће, обуће и осталих потрепштина које су неопходне за живот ових људи.

Помоћ је дистрибуирана у четвртак 17.10.2019. године, 9 наших колега и колегиница су је доставили и упознали се са комплетном ситуацијом и животом ових људи и храбрих монахиња које брину о њима.

Захвалност ових дивних људи је велика, срећа и љубав на њиховим лицима показала нам је да смо урадили једно огромно хумано дело. Овим поступком показали да смо  Установа и заједница која је спремна и способна да помогне онима којима је помоћ најнеопходнија.

Захваљујемо се деци, родитељима, свим добрим људима који су учествовали у овом дивном хуманом делу. Овим чином смо показали деци да можемо бити добри узори и модели који поседују оно најбитније, а то је људскост.

Велико хвала!

1234567891011121314151617

manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава