Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

Стари сајт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Манифестације

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 439;  +381 21 527 547

 

 

Треће међуопштинске "Олимпијске игре"

Стручни сарадници за физичко васпитање ПУ „Радосно детињство“ Нови Сад, организују већ осам година такмичење под  називом  „Олимпијске игре“, које се спроводи на нивоу Установе. Укључена су деца предшколског узраста, а само такмичење се спроводи у два круга квалификација. У финалу,  учествују победници финала свих девет педагошких јединица. Финале се организује у вртићу „Гуливер“.


 Ове године је остварена сарадња са стручним сарадницима за физичко васпитање из  ПУ „Бошко Буха“ Врбас, ПУ „Бамби“ Кула,  и ПУ „Вчелка“ Бачки Петровац. Они су реализовали „Олимпијске игре“ у својим општинама. Заједнички став је био да се након завршених финала у својим општинама, организују Међуопштинске „Олимпијске игре“ у којима ће учествовати победници из Новог Сада, Врбаса, Куле и Бачког Петровца.
Планирана манифестација је реализована 17.05.2018. године, са почетком у 9:15 часова, у Соколском друштву „Војводина“. На самом почетку поздравну реч је имала Маријана Попов, помоћник директора ПУ „Радосно детињство“ Нови Сад, а потом је „Олимпијске игре“ свечано отворио Властимир Мастиловић, начелник Градске управе за спорт и омладину. Учествовале су четири припремне групе из вртића: „Колибри“ Кула, „Бубица“ Врбас, „Пчелица“ Маглић, „Гуливер“ Нови Сад , а игре које су се играле су: обарање конзерви, праволинијско ношење тениске лоптице, скок у даљ из места и полигон спретности.
Освојена места:
1.    „Колибри“ Кула
2.    „Гуливер“ Нови Сад
3.    „Бубица“ Врбас
4.    „Пчелица“ Маглић

1 Medium2 Medium3 Medium3a Medium4 Medium5 Medium6 Medium7 Medium8 Medium9 Medium10 Medium11 Medium12 Medium13 Medium14 Medium15 Medium16 Medium17 Medium18 Medium19 Medium20 Medium

Више из ове категорије « "Ал је леп овај свет"
manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава