Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

Стари сајт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

Остало (2)

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 439;  +381 21 527 547

 

 

Остало

                                                                                                                                                                         ИЗЛОЖБА ДЕЧЈИХ ЛИКОВНИХ РАДОВА НА ТЕМУ: „ЗАШТО ВОЛИМ СПЕНС“  Поводом прославе јубилеја 40 година постојања СПЦ Војводина у холу СПЕНСа постављена је изложба ликовних радова деце из ПУ “Радосно детињство“ Нови Сад. На изложби је изложено 49 појединачних и три групна рада деце из вртића „Маслачак“ „Чаролија“ и „Вилењак“ Уз подршку стручних сарадника за ликовно(Драган Јајић, Викториа Чикош и Јелена Тишма) васпитачи су у својим групама реализовали низ активности о значају културних, спортских и забавних манифестација које су за наше предшколце реализоване протеклих година у сарадњи са СПЦ Војводине, чувеним СПЕНСОМ. Такође деца су из свог угла причала о личном искуству и доживљају „Зашто волим СПЕНС“. Најчешће теме о којима смо разговарали а потом и цртали су: Спортске дворане, базени, играонице, посластичарнице, продавнице, концерти... На свјим цртежима деца су приказала оно што је за њих најитересантније и…
Деца из вртића: "Звончица", "Свитац", "Бајка", "Радосница", "Плави зец" "Палчица", "Златна рибица", "Лиенка", "Звездани гај", "Цврчак и мрав", "Весели возић", Мрвица", "Бубица", "Чика Јова", "Чаролија", "Змај", "Весели вртић", "Споменак", "Гуливер", "Различак", "Новосађанче" су учествовала у акцији удружења AGEOP RICERCA за очување родитељске куће за смештај и бригу о деци која се лече од малигних болести, а посредством NURDOR-а. Солидарност не познаје границе и препреке, већ само могућности и прилике.
петак, 31 јул 2020 06:19

АКЦИЈА "МАСКЕ ЗА НОВИ ДАН"

У вртићима наше установе деца су заједно са својим васпитачима, медицинским сестрама и стручним сарадницима израђивала плакате, желећи да се захвале свим запосленима у здравственим установама у Граду.
Страна 1 од 8
manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава