Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

Стари сајт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

VIII Педагошка јединица

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 439;  +381 21 527 547

 

 

среда, 09 јун 2021 12:12

Мој град

Поводом дана најмлађих, предшколци из вртића "Мрвица", васпитача Славице Достанић и Босиљке Перић, су учествовали на изложби дечијих ликовних радова   "Мој град", у организацији Галерије Матице српске. Том приликом, ови малишани су и песмама "Мој град" и "Колачићи" званично отворили изложбу и програм, на радост бројних родитеља, деце, бака, дека и других посетилаца.  
Предшколска група " Сунцокрети" из вртића "Мрвица" прославили су   60. рођендан Збирке Павла Бељанског. Изложба наших малишана јe била у оквиру манифестације   "Европска ноћ музеја 2021", 15.5.2021.год. Првобитно су "торте и колачи" изложени у дворишту музеја, за време дечије радионице, а касније су красили унутрашњост самог музеја.  У сарадњи са стручним сарадником ликовне културе, Викторијом Чикош, допринели смо овом великом културном догађају, а деца су осетила чари једне изложбе.    
Данас смо обележили школску славу Свети Сава у вртићу „Весели вртић“ свечано и радно.  Гости су нам били колегинице и колеге из Установе, родитељи, представник Града Владимир Стојковић, начелница Градске управе за образовање Лидија Томаш и просветне саветнице Весна Радуловић и Соња Миладиновић из Школске управе.
понедељак, 16 децембар 2019 11:26

Прослава пројекта "Спорт"

Деца старијег узраста из вртића "Мрвица" са васпитачима Славицом Достанић и Стеваном Јордановски, успешно су прославила пројекат на тему "Спорт". Све време пројекта група је имала подршку родитеља тако да су у завршници и они присуствовали уз спортско-такмичарске игре. Било је посећено и весело.
понедељак, 02 децембар 2019 12:57

Гости у вртићу

Деца најстарије групе "Лептирићи" из вртића "Мрвица" са васпитачицама Биљаном Божић и Драганом Кулачанин угостили су екипу емисије "Хајде са мном у обданиште" РТВ, 05.11.2019. године; у емисији су деца разговарала о значају здраве исхране.
понедељак, 02 децембар 2019 11:36

Прослава пројекта "Како освојити пехар"

Деца средње групе "Врапчићи" из вртића "Мрвица", са васпитачицама Љубицом Пантелић и Катарином Боснић-Марковић, успешно су прославила свој први пројекат "Како освојити пехар" на "Dance Fest", 16.11.2019.године уз присуство и подршку родитеља.
Страна 1 од 8
manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава