ИЗМЕНА ЈЕЛОВНИКА:
12.03.2025. СРЕДА
ДОРУЧАК – ЈОГУРТ, ПАВЛАКА, САРДИНА, ЦРНИ ЛУК, ХЛЕБ
РУЧАК – ПРЕЛИВ ОД МЛЕВЕНОГ СВИЊСКОГ И ЈУНЕЋЕГ МЕСА, БУЛГУР, ХЛЕБ
13.03.2025. ЧЕТВРТАК
РУЧАК – ПЕЧЕНИ ПИЛЕЋИ БАТАК И КАРАБАТАК, ШАРГАРЕПА ВАРИВО, ХЛЕБ
ЈЕЛОВНИК ЗА ВРТИЋ „РАЗЛИЧАК“ – НАРОДНОГ ФРОНТА 45
ОД 11.03.2025. – 21.03.2025.
11.03.2025. УТОРАК
ДОРУЧАК –КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, ПАВЛАКА, СТИШЊЕНА ШУНКА У ОМОТУ)
УЖИНА I – БАНАНЕ
РУЧАК – ГРАШАК СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
12.03.2025. СРЕДА
ДОРУЧАК – КИСЕЛО МЛЕКО, ПРОЈА СА МЛАДИМ И ФЕТА СИРОМ
УЖИНА I – КИФЛИЦА СА ВОЋНИМ ПУЊЕЊЕМ
РУЧАК – ПРЕЛИВ ОД МЛЕВЕНОГ СВИЊСКОГ И ЈУНЕЋЕГ МЕСА, БУЛГУР, ХЛЕБ
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
13.03.2025. ЧЕТВРТАК
ДОРУЧАК – КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, КРЕМ СИР, КУВАНО ЈАЈЕ)
УЖИНА I – ЈАБУКЕ
РУЧАК – ПЕЧЕНИ БАТАК И КАРАБАТАК, ШАРГАРЕПА ВАРИВО, ХЛЕБ
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
14.03.2025. ПЕТАК
ДОРУЧАК – КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, МИЛЕРАМ, ТРАПИСТ СИР)
УЖИНА I – ИНТЕГРАЛНИ КЕКС, СОК – СЛАМЧИЦА
РУЧАК – АЈМОКАЦ СА ПИЛЕЋИМ БЕЛИМ МЕСОМ, ТЕСТЕНИНА, ЦВЕКЛА САЛАТА
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
17.03.2025. ПОНЕДЕЉАК
ДОРУЧАК –КИСЕЛО МЛЕКО, ПРОЈА СА МЛАДИМ И ФЕТА СИРОМ
УЖИНА I – ИНТЕГРАЛНИ КЕКС, СОКИЋ НА СЛАМЧИЦУ
РУЧАК – ЧОРБАСТ ПАСУЉ СА ХАМБУРШКОМ СЛАНИНОМ, ХЛЕБ, САЛАТА КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
18.03.2025. УТОРАК
ДОРУЧАК –КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, ПАВЛАКА, СТИШЊЕНА ШУНКА У ОМОТУ)
УЖИНА I – БАНАНЕ
РУЧАК – РАГУ ЧОРБА, ГРАТИНИРАНЕ МАКАРОНЕ СА ТРАПИСТ СИРОМ, ЦВЕКЛА САЛАТА
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
19.03.2025. СРЕДА
ДОРУЧАК – КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, МИЛЕРАМ, ТРАПИСТ СИР)
УЖИНА I – КИФЛИЦА СА ВОЋНИМ ПУЊЕЊЕМ
РУЧАК – ПАНИРАНИ ФИЛЕТ ОСЛИЋА, ШАРЕНО ВАРИВО, ХЛЕБ
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
20.03.2025. ЧЕТВРТАК
ДОРУЧАК – КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, ПАВЛАКА, ХАМБУРШКА СЛАНИНА)
УЖИНА I – БАНАНЕ
РУЧАК – ПИЛАВ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ЦВЕКЛА САЛАТА
УЖИНА II – ЈАБУКЕ
21.03.2025. ПЕТАК
ДОРУЧАК – КИСЕЛО МЛЕКО, СЕНДВИЧ – (ХЛЕБ, МИЛЕРАМ, КУВАНО ЈАЈЕ)
УЖИНА I – ЈАБУКЕ
РУЧАК – ПРЕЛИВ ОД МЛЕВЕНОГ СВИЊСКОГ И ЈУНЕЋЕГ МЕСА, БУЛГУР, ХЛЕБ
УЖИНА II – ЈАБУКЕ